Trainingsvormen

Interlingua biedt in al haar trainingen maatwerk. Uw wensen en leerbehoefte, of deze van uw medewerkers, staan centraal, want op deze wijze leert u het meest. En uw tevredenheid is voor ons leidend.
De trainingen kunnen zowel individueel als in een groep gevolgd worden. Interlingua biedt diverse trainingsvormen aan, afhankelijk van uw voorkeur: online trainingen in een virtueel klaslokaal, blended learning, open trainingen of incompany.

Individuele training
Groepstraining
Online training in virtual classroom
Blended Learning
Open training
Engels in Canterbury

Individuele training

Wanneer u specifieke leerwensen heeft, is een individuele taaltraining het meest geschikt. Op basis van een uitgebreide intake stemmen we de training volledig af op uw taalvaardigheidsniveau, leerwensen en werkveld. Bij een individuele training is de intake kosteloos.
De locatie, frequentie en het tijdstip van de training worden in overleg gepland.

Groepstraining

Interlingua biedt groepstrainingen volledig op maat. Zo bieden wij een training die aansluit bij de wensen van de opdrachtgever, en die is ontworpen om de doelstellingen van de organisatie te behalen. Voordat een trainingsadvies wordt opgesteld, inventariseren we de leerwensen, het niveau en de praktijksituatie van de deelnemers.

De training vindt incompany plaats, of op één van onze trainingslocaties door heel Nederland.

Een incompany groepstraject op maat biedt veel voordelen:

  • Effectief: uw hele team op hetzelfde kennisniveau.
  • Efficiënt: uw hele team wordt in één keer opgeleid.
  • Flexibel: het programma kan eenvoudig worden aangepast.
  • Maatwerk: bedrijfsinterne cases kunnen onderdeel uitmaken van het programma.
  • Tijdbesparend: uw medewerkers hebben geen reistijd.
  • Kostenbesparend: het is voordeliger meerdere medewerkers in één keer op te leiden.

Online training

Een taalcursus volgen vanuit huis? Dat kan op het platform LPOnline van onze zusterorganisatie Language Partners in de virtual classroom van BigBlueButton. De virtual classroom maakt het mogelijk om online ‘live’ training te volgen. De trainer geeft training via de webcam, deelt een presentatie of documenten en kan live aantekeningen maken op een whiteboard. Cursisten sluiten aan via hun webcam en microfoon, zodat de training interactief blijft.

Volgt u een groepstraining? Ook dat kan in de virtual classroom. Cursisten kunnen tijdens de sessie met elkaar en de trainer chatten en dus op elk moment vragen of opmerkingen delen zonder de trainer te onderbreken. Ook samenwerken in kleinere groepjes is mogelijk, door de online sessie op te delen in aparte ‘kamers’. Bovendien kan de online training opgenomen worden, zodat cursisten een sessie later kunnen terugkijken.

Ons online leerplatform gratis uitproberen? Vraag een demo aan.

Online sessies afgewisseld met e-learning
Tijdens een online taalcursus wisselt u sessies in de virtual classroom af met e-learning. Op ons platform vindt u speciaal voor u geselecteerde oefeningen en lesmateriaal. Zo kunt u in uw eigen tempo content bekijken en oefeningen maken die aansluiten op uw specifieke aandachtspunten.
De e-learning en sessies in de virtual classroom versterken elkaar: tijdens de sessies met de trainer is er veel interactie en werkt u aan uw spreek- en luistervaardigheid. Daarnaast werkt u op ons platform zelfstandig aan woordenschat en grammatica, bijvoorbeeld met oefeningen, quizzes en een glossary. De trainer volgt via LPOnline uw vorderingen en kan hier tijdens de sessies in de virtual classroom direct op inspelen. Optimaal leerrendement dus! Al onze cursussen zijn beschikbaar in de virtual classroom.

Blended Learning

Wij hebben onze klassieke taaltrainingen inmiddels verrijkt met Blended Learning. De persoonlijke aandacht van onze trainer wordt hierbij aangevuld met de online leeromgeving LPOnline van onze zusterorganisatie Language Partners. Zo leert u flexibel én op maat.

De voordelen van blended learning:
√ Flexibel leren waar en wanneer het u uitkomt
√ Afwisseling tussen persoonlijke interactie met een trainer en online lessen
√ Een taal leren met behulp van de interactieve mogelijkheden die een online platform biedt
√ Meer resultaat in minder tijd
√ Een jaar lang toegang tot Language Partners Online
√ Ook na afronding van de training blijven oefenen met de Refresher

Training met open inschrijving

Sommige taaltrainingen bieden we ook aan als open training. Hier traint u in een groep met vakgenoten uit verschillende bedrijven. Dat betekent dat u vanuit een brede context met elkaar oefent, vergelijkt en ervaringen uitwisselt.

U krijgt tijdens de training feedback van een ervaren trainer op uw gebruik van vocabulaire, grammaticale structuren, uitspraak en (in)formeel taalgebruik. Dit gebeurt onder andere aan de hand van praktijkgerelateerde rollenspelen, individuele- en groepsoefeningen. Dankzij de beperkte groepsgrootte kan de trainer aan iedere individuele deelnemer aandacht besteden.

Engels in Canterbury

Als u in korte tijd uw kennis van het Engels wilt verbeteren, dan kan een intensieve training in het buitenland enorm veel opleveren. Kies bijvoorbeeld voor volledige onderdompeling bij een training Engels in Canterbury.

Interlingua werkt exclusief samen met het gerenommeerde Canterbury Language Training. In het pittoreske Canterbury kunt u intensief werken aan uw taalvaardigheden.

Contact

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Of bel ons op 088 – 02 88 070.

 

 

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+