Trainingsvormen

Traint u graag individueel of toch liever met collega’s in een groep? Of wellicht vindt u het leuk om met deelnemers uit andere organisaties ervaringen uit te wisselen. Interlingua heeft verschillende trainingsvormen waardoor er voor iedere deelnemer een geschikte training gevonden kan worden.

Individuele training

Wanneer u specifieke leerwensen heeft, dan is bijvoorbeeld een individuele taaltraining zakelijk Engels op maat zonder twijfel het meest geschikt. Een individuele taaltraining stemmen wij volledig af op uw taalvaardigheidsniveau, op uw leerwensen, de functie en de branche waarin u werkzaam bent. Bij een individuele training is de intake kosteloos. De locatie, frequentie en het tijdstip van de training worden in overleg gepland. Wij adviseren meestal om één sessie van 3 uur per week te volgen.

Maatwerk groepstraining

Een maatwerktraject, bijvoorbeeld zakelijk Engels, is een training op maat. Een training die beantwoordt aan de wensen van de opdrachtgever, ontworpen om de doelstellingen van de organisatie te behalen. Voordat een trainingsadvies wordt opgesteld, inventariseert Interlingua de leerwensen, het niveau en de praktijksituatie van de deelnemers.

Een maatwerktraject zakelijk Engels biedt u veel voordelen:

  • Effectief: uw hele team op hetzelfde kennisniveau.
  • Efficiënt: uw hele team wordt in één keer opgeleid.
  • Flexibel: het programma kan eenvoudig worden aangepast.
  • Maatwerk: bedrijfsinterne cases kunnen onderdeel uitmaken van het programma.
  • Tijdbesparend: uw medewerkers hebben geen reistijd.
  • Kostenbesparend: het is voordeliger meerdere medewerkers in één keer op te leiden.
  • Persoonlijke aandacht: u kunt met al uw vragen terecht bij onze accountmanager en docenten.

Training met open inschrijving

Een training zakelijk Engels met een open inschrijving is een uitstekende manier om uw zakelijke taalkennis te vergroten. U traint met vakgenoten uit verschillende bedrijven. Dat betekent dat u vanuit een brede context met elkaar oefent, vergelijkt en ervaringen uitwisselt. U krijgt tijdens de training feedback van een ervaren trainer op uw gebruik van vocabulaire, grammaticale structuren, uitspraak en (in)formeel taalgebruik. Dit gebeurt onder andere aan de hand van praktijk gerelateerde rollenspelen, individuele en groepsoefeningen. Dankzij de beperkte groepsgrootte kan de trainer aan iedere individuele deelnemer aandacht besteden.

Blended Learning

Engels in Canterbury

 

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes