Spaans

imagesCAEQF19KSpaans is een van de grootste talen in de internationale zakenwereld. Wereldwijd spreken meer dan 500 miljoen mensen de taal. De meeste Spanjaarden communiceren bij voorkeur in het Spaans en het spreken van de taal kan u dan ook een enorm voordeel opleveren bij het zakendoen met dit land. Daarnaast is het essentieel om de culturele verschillen te begrijpen. Waar Nederlanders bijvoorbeeld erg vernieuwend zijn, zijn Spanjaarden doorgaans een stuk afwachtender; Neem daarom voldoende tijd om uw Spaanse zakenrelatie te laten wennen aan uw nieuwe ideeën.

Bij Interlingua wordt er naast de algemene woordenschat en grammatica daarom aandacht besteed aan de zakelijke omgangsvormen en gebruik van het juiste vakjargon. Uw training wordt hiermee een praktijk- en doelgerichte manier om uw communicatie met uw Spaanstalige klanten te verbeteren.

De diverse taaltrainingen Spaans van Interlingua bieden u de mogelijkheid om de taalvaardigheden te verbeteren waar u in uw dagelijkse praktijk behoefte aan heeft. Zo kunt u uw Spaanse relaties met zelfvertrouwen tegemoet treden.

Een greep uit onze taaltrainingen Spaans:

Zakelijk Spaans
Financieel Spaans
Zakelijk Spaans: effectief schrijven
Spaans voor secretaresses
Spaans voor Customer Service
Spaans voor HR professionals 
Technisch Spaans

De bovenstaande taaltrainingen Spaans zijn als maatwerk groepstraining of individueel te volgen. Staat de training die u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op via 088- 02 88 070 of door een e-mail te sturen naar info@interlingua.nl.