Financieel Spaans

Communiceer correct en professioneel met uw Spaanssprekende contacten
  • Stel correct en efficiënt Spaanstalige financiële stukken op
  • Presenteer en beschrijf cijfers en resultaten vloeiender
  • Voer met meer gemak een zakelijk gesprek
  • Breid uw financiële vocabulaire verder uit
  • Incompany of op een van onze locaties
  • Individueel of in een groep met collega's

Taaltraining Financieel Spaans

Door de toenemende internationalisering komt u als financieel specialist steeds meer in aanraking met Spaanssprekende relaties. Onze training Financieel Spaans helpt u specialistisch jargon correct te vertalen, zodat u accuraat advies kunt geven, rapporten kunt schrijven en cijfers kunt presenteren.

Het doel van deze training is het verbeteren van uw spreek- en schrijfvaardigheid in zakelijke contacten met Spaanstalige gesprekspartners. De training is nadrukkelijk gericht op de communicatie binnen het financiële vakgebied.

Een training op maat voor financiële professionals

Deze training is specifiek gericht op accountants, CFO's en andere financieel professionals. Bij Interlingua leveren we altijd maatwerk. Van tevoren stellen we uw doelen en wensen vast, zodat de training aansluit bij het type bedrijf, de functie en het huidige niveau van de deelnemer(s).

Tijdens de training Zakelijk Spaans wordt in principe aandacht besteed aan het lezen, schrijven, spreken en luisteren in het Spaans. Verder passen we de training aan uw situatie aan. Wilt u zich richten op het schrijven van rapportages, op advies formuleren of het presenteren van resultaten? Dan houden onze ervaren trainers daar rekening mee.

Tijdens deze training wordt ook ingegaan op zakelijke cultuurverschillen tussen Nederland en Spaanssprekende landen. Wilt u hier dieper op ingaan? Dan raden wij aan deze training te combineren met een cultuurtraining.

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+