Onze visie

Visie op internationaal succesvol zakendoen

Interlingua biedt al meer dan 45 jaar praktijkgerichte taal- en cultuurtrainingen met verschillende trainingsvormen. Onze visie is dan ook gebaseerd op jarenlange ervaring.

Bedrijven en organisaties opereren steeds meer over landsgrenzen heen. Dat vraagt om communicatie met klanten, collega’s en zakenrelaties die andere talen spreken en uit een andere cultuur komen. Dat gaat niet altijd vanzelf. Interlingua leert u beter te communiceren in een internationale omgeving, wat zal bijdragen aan uw zakelijk succes.

Aandacht voor culturele verschillen

Hoewel het spreken van een taal natuurlijk vaak het eerste aandachtspunt is, is succesvol communiceren meer dan dat. De manier van samenwerken kan per land behoorlijk verschillen. Het kan daarom bijdragen aan uw internationale succes om kennis te hebben van de culturele achtergrond van uw contacten.

Het werkt in uw voordeel als u rekening houdt met de zakelijke etiquette, religie, politiek en dagelijkse omgangsvormen.

Trainingen op maat voor maximaal rendement

Interlingua biedt al haar trainingen op maat aan. Wij geven een trainingsadvies aan de hand van een persoonlijk gesprek waarin we uw leerwensen en doelen bespreken, een analyse van uw huidige taalniveau, en de (internationale) context waarin u werkzaam bent. Lees verder over onze werkwijze. 

 

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes