Over Interlingua

Dé taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes

Interlingua verzorgt al meer dan 45 jaar trainingen voor de zakelijke markt op het gebied van communicatie en management. Onze expertise ligt bij interculturele communicatie. Wij helpen onze klanten succesvol samen te werken en zaken te doen in een internationale omgeving.

We begeleiden zowel individuen, als teams en organisaties. Samen met onze trainers en consultants helpen wij hen om elkaar, hun collega’s of zakenpartners beter te begrijpen en effectiever samen te werken.

Werken in een internationale omgeving

Of je nu zaken doet in het buitenland, bij een multinational werkt, of binnen een divers team; het vergt altijd extra inspanning om effectief samen te werken met diverse culturen.

Interlingua is er om alle uitdagingen weg te nemen die op het gebied van interculturele communicatie kunnen ontstaan. Zo kunt u zorgeloos en met succes uw werk doen.

Daartoe bieden wij taaltrainingen en cultuurtrainingen aan. Onder cultuurtrainingen vallen bijvoorbeeld:

Uw behoefte als uitgangspunt

Uw behoefte staat bij ons altijd centraal. Waar die behoefte precies ligt, verschilt per klant. We nemen graag de tijd om u te leren kennen en een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen en doelen.

Onze specialisatie ligt bij het aanbieden van trainingen die aansluiten bij het type bedrijf, de branche, de functie en het huidige niveau van de deelnemer(s). Zo leert iedereen precies wat voor hem of haar relevant is.

Lees verder over onze werkwijze.

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+