Over Interlingua

vlaggenInterlingua verzorgt zakelijke taaltrainingen in de talen EngelsDuits, Frans, SpaansNederlands (NT1 en NT2), Italiaans, (Braziliaans) Portugees, Chinees en Russisch en tevens verschillende cultuurtrainingen. Onze trainingen zijn gericht op het blijvend verbeteren van de communicatie in een internationale context. Zodat u succesvoller werkt. En uw organisatie haar doelstellingen realiseert.

Voor iedereen een passende training

Interlingua biedt haar taal- en cultuurtrainingen in verschillende vormen aan, waardoor er voor iedere deelnemer een training is die optimaal aansluit bij zijn/haar wensen.
Trainingsvormen zijn:

  • Maatwerk groepstraining
  • Individuele training
  • Training met open inschrijving
  • Trainingen in het buitenland
  • Blended learning
  • Online taaltraining
  • Coaching on the job

De kracht van Interlingua

Onze trainingen kenmerken zich door de volgende aspecten:

Branche- en functiegericht

In onze trainingen ligt de nadruk op datgene wat noodzakelijk is in het kader van uw functie en branche. Wat heeft u nodig om effectief te communiceren met uw internationale zakenrelaties of collega’s? Wij gaan volledig uit van uw werkpraktijk en bieden u een training op maat.

Gespreid of intensief

Wij bieden gespreide taaltrainingen, waarbij u over een langere periode één of meer trainingssessies per week volgt. De ervaring leert dat regelmatig terugkerende, praktijkgerichte input goed verankert. Soms vereist uw situatie echter een intensief traject. U wordt bijvoorbeeld naar het buitenland uitgezonden of u heeft een belangrijke internationale presentatie en wilt optimaal voorbereid zijn. Interlingua biedt in dit geval intensieve trajecten in binnen- en buitenland.

Focus op communicatie & cultuur

Het verbeteren van de taalvaardigheid is de basis. Belangijker is het beoogde communicatieve effect. Oftewel: Komt de boodschap over? Het doel is niet om een taal in perfectie te beheersen, maar om duidelijk en helder over te brengen wat u bedoelt.

Resultaatgericht

Vooraf brengen we uw taalvaardigheidsniveau en doelstellingen in kaart. Tijdens de training houden onze trainers een scherp oog op uw persoonlijke doelen en eventuele bedrijfsdoelstellingen. Een resultaatgerichte aanpak, waarmee u aan het eind van de training het gewenste niveau bereikt.

Contact

Voor meer informatie, een persoonlijk advies of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze accountmanager via 088 – 02 88 070 of door een e-mail te sturen naar info@interlingua.nl.

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes