Over Interlingua

Dé taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes

Interlingua verzorgt al ruim 45 jaar zakelijke taaltrainingen in alle talen, waaronder EngelsDuits, Frans, SpaansNederlands (NT1 en NT2), Italiaans, (Braziliaans) Portugees, Chinees en Russisch. Als aanvulling daarop organiseren we in samenwerking met onze partner Akteos ook cultuurtrainingen.

Onze trainingen zijn gericht op het blijvend verbeteren van de communicatie in een internationale context. Uw doelstellingen en wensen zijn leidend in ons trainingsadvies, zodat u internationaal zakelijk succes kunt boeken.

De kracht van Interlingua

Onze kracht is maatwerk en wij onderscheiden ons op de volgende punten:

Branche- en functiegericht

In onze trainingen ligt de nadruk op datgene wat belangrijk is in uw functie en branche. Wat heeft u nodig om effectief te communiceren met uw internationale zakenrelaties of collega’s? In het opstellen van ons trainingsadvies staat uw werkpraktijk altijd centraal.

Gespreid of intensief

Wij bieden meestal gespreide taaltrainingen, waarbij u over een langere periode één of meer trainingssessies per week volgt. Maar soms vereist uw situatie een intensief traject, waarbij u in korte tijd veel lesuren volgt. Bijvoorbeeld als u naar het buitenland wordt uitgezonden of als u zich optimaal wilt voorbereiden op een belangrijke internationale presentatie. Interlingua biedt in dit geval intensieve trajecten in binnen- en buitenland.

Focus op communicatie & cultuur

Het verbeteren van de taalvaardigheid is de basis, maar het beoogde communicatieve effect is vaak nog belangrijker. Oftewel: Komt de boodschap over? Het doel is niet om een taal in perfectie te beheersen, maar om duidelijk over te kunnen brengen wat u bedoelt.

Resultaatgericht

Voorafgaand aan een training brengen we uw taalvaardigheidsniveau en doelstellingen in kaart. Tijdens de training houden onze trainers een scherp oog op uw persoonlijke doelen en eventuele bedrijfsdoelstellingen. Een resultaatgerichte aanpak, waarmee u aan het eind van de training het gewenste niveau bereikt.

Contact

Voor meer informatie, persoonlijk advies of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Bas van Eck via 088 – 02 88 070 of door een e-mail te sturen naar info@interlingua.nl.

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes