Cultuurtraining

Volg een cultuurtraining voor internationaal succes

Werkt u met internationale collega’s, klanten of leveranciers? Of werkt u in een internationaal team? Dan zult u ervaren dat de manier van samenwerken per land behoorlijk kan verschillen. Het kan daarom bijdragen aan uw internationale succes om kennis te hebben van de culturele achtergrond van uw contacten.

Het werkt in uw voordeel als u bijvoorbeeld rekening houdt met de zakelijke etiquette, religie, politiek en dagelijkse omgangsvormen.

In samenwerking met onze partner Akteos bieden wij zakelijke cultuurtrainingen als aanvulling op uw taaltraining. Akteos is namelijk dé specialist op het gebied van interculturele communicatie en internationaal management. Samen bieden wij voor iedere cultuur trainingen op maat.

Intercultureel gereedschap

De cultuurtrainingen van Akteos ondersteunen bedrijven bij het internationaal zakendoen. Er wordt onder meer stilgestaan bij vaardigheden als vergaderen, sales en presenteren binnen een andere cultuur.

Een greep uit het aanbod van Akteos:

 • Expats- & landentrainingen

  Deze trainingen zijn gericht op een specifiek land, om u voor te bereiden op een succesvolle uitzending of samenwerking.

 • Cross-culturele communicatie & developmenttrainingen

  Deze trainingen zijn een perfecte voorbereiding op het werken in samengestelde projectteams of virtuele teams.

 • Leiderschap & managementtrainingen

  Met deze training vergroot u de effectiviteit van uw leiderschap in een internationale omgeving of binnen een internationaal team.

 • Consultancy & coaching

  U wordt gecoacht door een ervaren consultant bij het beoordelen, bedenken en toepassen van de juiste koers tijdens bijvoorbeeld fusies en internationale samenwerkingsverbanden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een cultuurtraining als aanvulling op een taaltraining? Neem dan contact op met ons via 088 – 02 88 070.

 

 

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes