Meer talen

Italiaans
Italië is de een van de belangrijkste economieën ter wereld. Ook voor Nederland is Italië een belangrijke handelspartner, zowel voor import als export. Zakendoen met Italië is echter moeilijker dan het lijkt. Een uitgebreide kennismaking, een juiste aanspreekvorm en het maken van duidelijke afspraken zijn slechts enkele tips bij het communiceren met uw Italiaanse zakenpartner of klant. Daar komt bij dat met name de oudere generatie Italianen slecht Engels spreekt. Kennis van de taal is daarom van groot belang wanneer u zaken gaat doet met dit land.

Interlingua helpt u graag om beter te communiceren met uw Italiaanse zakenpartner, collega of klant. Naast woordenschat en grammatica besteed u hierbij tevens aandacht aan het vakjargon en correcte zakelijke gebruiken. De taaltraining Italiaans is mogelijk als maatwerktraject of individuele training.

Heeft u interesse in Taaltraining Italiaans? Of heeft u specifieke wensen? Bel met onze accountmanager op 088 02 88 070 of mail naar info@interlingua.nl.

(Braziliaans) Portugees
Wanneer u zaken doet met Portugal of Brazilië zult u merken dat kennis van de Portugese taal geen overbodige luxe is; de oudere generatie heeft vaak nog moeite met het Engels en communiceren in het Portugees zal uw zakenrelatie dan ook zeer op prijs stellen. Het leren van de Portugese taal kan u daarom een groot voordeel zijn bij het zakendoen met dit land. Ook in Brazilië wordt er Portugees gesproken, hoewel deze in uitspraak, vocabulaire en grammatica verschilt van de Europese variant. Aangezien de economie van Brazilië de laatste jaren sterk groeit, is zaken doen met dit land daarom voor veel bedrijven uitermate interessant.

Bij een training (Braziliaans) Portugees leert u niet alleen algemene woordenschat en grammatica, maar wordt er tevens aandacht besteed aan het vakjargon en zakelijke gebruiken, zodat u met succes met uw klant, zakenpartner of collega kunt communiceren. De taaltraining Portugees is mogelijk als maatwerktraject of individuele training.

Heeft u interesse in Taaltraining Portugees? Of heeft u specifieke wensen? Bel met onze accountmanager op 088 02 88 070 of mail naar info@interlingua.nl.

Chinees
Wanneer u zaken gaat doen met China zult u merken dat de (zakelijke) etiquette sterk afwijkt van wat u in Nederland gewend bent. Zo spelen hiërarchie en het groepsbelang een belangrijke rol en zijn lange etentjes een onvermijdelijk onderdeel van het zaken doen met uw Chinese partners. Naast kennis van de Chinese cultuur wordt ook enige kennis van de taal sterk aangeraden wanneer u zaken wilt gaan doen met Chinezen. Het Chinees is een taal die verschillende dialecten kent, die zo verschillend zijn dat men vaak spreekt van verschillende talen. De meest bekende en grootste is het Mandarijn, die door meer dan 900 miljoen mensen als moedertaal gesproken wordt.

Bij Interlingua leert u niet alleen de basis van het Mandarijn, maar ook worden de culturele verschillen tussen China en Nederland behandeld, zodat u met uw zakelijke contacten op een prettige en effectieve manier kunt communiceren. De taaltraining Chinees is mogelijk als maatwerktraject of individuele training.

Heeft u interesse in Taaltraining Chinees? Of heeft u specifieke wensen? Bel met onze accountmanager op 088 02 88 070 of mail naar info@interlingua.nl.

Russisch
De Russische taal is een van de snelst opkomende talen in Nederland. Dit komt doordat Rusland als handelspartner steeds belangrijker wordt voor ons land. De import en export stijgen in rap tempo, en met het WK voetbal in 2018, liggen er ook in de komende jaren tal van kansen voor ondernemers. Interlingua biedt zakelijke taaltrainingen Russisch, waarbij niet u niet alleen de taal leert, maar waarbij tevens de cultuur van het land aan bod komt. Om succesvol zaken te doen met uw Russische partners, is een kennis van de cultuur immers onmisbaar.

Waar men in Nederland direct en to the point zaken doet, is dit in Rusland not done en is het belangrijk om eerst een relatie op te bouwen met je zakenpartner. Deze, en tal van andere tips zullen tijdens een training Russisch bij Interlingua aan bod komen. De taaltraining Russisch is mogelijk als maatwerktraject of individuele training.

Heeft u interesse in Taaltraining Russisch? Of heeft u specifieke wensen? Bel met onze accountmanager op 088 02 88 070 of mail naar info@interlingua.nl.