Meer talen

Bij Interlingua kunt u terecht voor een training in iedere gewenste taal. De onderstaande taaltrainingen zijn als groepstraining of individuele training te volgen.

Training Italiaans


Italië is een belangrijke handelspartner voor Nederland. Interlingua helpt u graag om beter te communiceren met uw Italiaanse zakenpartner, collega of klant.

Tijdens de training oefent u met grammatica en breidt u uw woordenschat uit. Daarnaast leert u over vakjargon en lokale zakelijke gebruiken.

Training (Braziliaans) Portugees


Wanneer u zaken doet met Portugal of Brazilië zult u merken dat kennis van de Portugese taal zeer op prijs wordt gesteld.

Wij besteden tijdens een training (Braziliaans) Portugees niet alleen aandacht aan de woordenschat en grammatica, maar ook aan het vakjargon en zakelijke gebruiken.

Training Chinees


Tijdens een training Chinees leert u niet alleen de basis van het Mandarijn, maar worden ook de culturele verschillen tussen China en Nederland behandeld. Zo leert u op een prettige en effectieve manier te communiceren met uw zakelijke contacten.

Training Russisch


Waar men in Nederland direct en to-the-point zaken doet, is het in Rusland juist belangrijk om eerst een relatie op te bouwen met je zakenpartner.

Deze, en tal van andere tips zullen tijdens een training Russisch bij Interlingua aan bod komen.

Cultuurtraining


Wilt u meer weten over de zakelijke cultuur van het land waarmee u zaken doet? Dan is een combinatie met een cultuurtraining wellicht interessant.

Onze accountmanager kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

Staat uw gewenste taal er niet tussen?


Bent u op zoek naar een taaltraining in een andere taal? Neem dan contact op met Bas van Eck of bel op 088- 02 88 070 dan bespreken we de mogelijkheden.