Engels

engWanneer u zaken doet over de grens, dan kunt u niet om het gebruik van de Engelse taal heen. Of u nu een overleg voert met uw internationale collega’s, internationale documenten moet begrijpen of verkoopgesprekken heeft met uw buitenlandse klanten; Engels is veelal de voertaal wanneer u te maken heeft met anderstalige relaties.

Interlingua biedt een breed scala aan zakelijke taaltrainingen Engels, waarbij u de vaardigheden kunt oefenen die voor uw situatie van toepassing zijn. Want of u als HR manager een sollicitatiegesprek voert met een kandidaat, of als controller een Engelstalig financieel rapport moet schrijven; de inhoud van uw training zal in beide gevallen compleet anders zijn.

Een greep uit onze taaltrainingen Engels:

Zakelijk Engels
Financieel Engels
› Engels effectief schrijven
Effectief presenteren in het Engels
Engels voor secretaresses
Engels voor Customer Service
Engels voor HR professionals
Technisch Engels
Engels in Canterbury

De bovenstaande taaltrainingen Engels zijn als maatwerk groepstraining of individueel te volgen. Enkele trainingen worden tevens als open training aangeboden. Kijk bij het onderwerp van uw keuze voor de aangeboden trainingsvormen.

Staat de training waar naar u op zoek bent er niet bij? Neem dan contact met ons op via 088 – 0288070 of door een e-mail te sturen naar info@interlingua.nl.