Taaltrainingen

Interlingua biedt zakelijke taaltrainingen die u helpen om helder en effectief te communiceren met uw zakenrelaties, leveranciers en/of collega’s. Wij bieden trainingen die specifiek gericht zijn op branches en functies, zoals de training Financieel Engels, of Frans voor HR medewerkers. Onze trainers hebben vaak jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, waardoor ze uw werkveld kennen en er op in kunnen spelen.

Talen

U kunt bij Interlingua taaltrainingen volgen in iedere gewenste taal. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor de volgende talen:

› Nederlands
› Engels
› Frans
› Duits
› Spaans
› Italiaans
› Russisch
› Chinees
› (Braziliaans) Portugees

Staat uw gewenste taal er niet tussen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk

Interlingua levert altijd maatwerk. Wat ú nodig heeft om effectief te kunnen communiceren in een internationale omgeving, is ons uitgangspunt. U kunt vervolgens de trainingsvorm kiezen: een groepstraining, een individuele training, of in sommige gevallen een open training. Ook kunt u aangeven of u de training incompany wilt volgen, of op één van onze trainingslocaties.

Wij starten het traject met een telefonisch gesprek waarin we uw persoonlijke- of bedrijfsdoelstellingen, de te trainen vaardigheden en gewenste resultaten bespreken. Zo kunnen wij de training precies naar uw wens vormgeven. U ontvangt vervolgens een advies op maat over het inhoudelijke programma, de duur van de training en eventueel de groepssamenstelling.

Traint u individueel? Dan volgt ons advies nadat een van onze trainers uw niveau en leerdoelen in kaart heeft gebracht. Gaat het om een groepstraining? Ook dan volgt een niveaubepaling. Vervolgens streven wij ernaar om groepen samen te stellen met een gelijk aanvangsniveau en gelijke doelstellingen.

Waarom Interlingua?

Wij verzorgen al meer dan 45 jaar taaltrainingen, en blinken uit in klantgerichtheid en flexibiliteit. Onze accountmanagers en trainingscoördinatoren denken met u mee, en houden altijd rekening met uw leerwensen en doelstellingen.

Onze trainers zijn (near)native speakers met jarenlange (internationale) ervaring in diverse branches en met diverse functiegroepen. Daarnaast hebben ze ruime ervaring in het verzorgen van taaltrainingen. In een persoonlijk gesprek met u inventariseren wij uw wensen, waarna wij de meest geschikte trainer en taaltraining voor u selecteren.

De training wordt voor u op maat gemaakt, zodat wij een optimaal rendement kunnen garanderen.

Kies een taal