Taaltrainingen

Interlingua biedt zakelijke taaltrainingen die u helpen om helder en effectief te communiceren met uw zakenrelaties, leveranciers en/of collega’s. U leert beter met hen te communiceren, hetgeen resulteert in meer zakelijk succes. Interlingua biedt trainingen gericht op diverse branches en functiegebieden. Onze trainers hebben veelal een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en kennen de ins en outs van deze branches en functies.

U kunt bij Interlingua trainingen volgen voor diverse talen. Zo geven wij niet alleen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans, maar ook bijvoorbeeld Russisch, Chinees en (Braziliaans) Portugees.

Trainingsvormen

Indien u een taaltraining wilt gaan volgen, dan zijn er diverse trainingsvormen mogelijk:

Maatwerktrajecten

Een incompany groepstraining is een training op maat. De training beantwoordt aan uw wensen en is ontwikkeld om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Voordat een trainingsadvies wordt opgesteld, inventariseren wij de leerwensen, het niveau en de praktijksituatie van de deelnemers. Lees hier meer informatie over maatwerktrajecten.

Individuele training

Wanneer er sprake is van specifieke leerwensen, is een individuele training geschikt voor u. Wij stemmen de training volledig af op uw niveau, leerwensen, functie en de branche waarin u werkzaam bent. Een dergelijk traject kan, afhankelijk van uw doelstellingen en leerwensen, gespreid of intensief zijn. Lees hier meer informatie over maatwerktrajecten.

Open training

Een training met een open inschrijving is een uitstekende manier om uw zakelijke taalkennis te vergroten. U traint met vakgenoten uit verschillende bedrijven. Dat betekent dat u vanuit een brede context met elkaar oefent, vergelijkt en ervaringen uitwisselt. Dit alles onder begeleiding van ervaren trainers die u gericht feedback geven.

Kies een taal