Zakelijk Engels

Haal meer rendement uit uw Engelstalige contacten!
 • Onderhoud met meer gemak beroepsmatige contacten
 • Communiceer vloeiender en met meer zelfvertrouwen
 • Breid uw zakelijk Engels vocabulaire verder uit
 • Stel correcte e-mails op in het Engels
 • De training is mogelijk als open training,
  individueel of maatwerktraject.

Beschrijving

hi-12012011-0085

Het Nederlandse bedrijfsleven internationaliseert. Als bedrijf kunt u hier op inspelen door ervoor te zorgen dat u de Engelse taal goed beheerst. Een training Engels kan u leren communiceren en corresponderen met uw zakelijke relaties. Wilt u foutloos Engelse brieven kunnen schrijven of in het Engels kunnen onderhandelen? Dan is de Interlingua training Zakelijk Engels uitermate geschikt voor u. Na afloop van de training kunt u effectief en professioneel communiceren met uw zakenrelaties en collega’s. Bovendien richt de training zich niet alleen op het uitbreiden van uw taalkennis, maar wordt er ook aandacht besteed aan de internationale zakencultuur.

Inhoud training Zakelijk Engels

Aan de hand van een persoonlijk gesprek met de deelnemer(s) wordt er gekeken naar de inhoud van de training Zakelijk Engels. Vervolgens wordt deze training zo afgestemd dat deze aansluit bij uw niveau, doelstellingen en leerwensen. Mogelijke onderwerpen in het programma van de training zijn: zich voorstellen en begroeten, algemene gesprekken, zakelijke gesprekken, telefoneren, vergaderen, onderhandelen, discussiëren, presenteren en schrijven.

De training wordt op maat gemaakt, waarbij gekeken wordt naar bijvoorbeeld uw functie, de branche waarin u werkzaam bent en andere wensen.

Resultaat na de training

 • U onderhoudt met meer gemak beroepsmatige contacten
 • U communiceert vloeiender en met meer zelfvertrouwen
 • U breidt uw zakelijk Engels vocabulaire verder uit
 • U stelt correcte e-mails op in het Engels
 • U heeft meer inzicht in belangrijke aspecten van de Engelse zakencultuur

Voor wie is de training Zakelijk Engels geschikt?

De training Zakelijk Engels is bedoeld voor alle medewerkers in uw organisatie die op de een of andere manier in contact staan met het Engelstalige bedrijfsleven: receptionistes, secretaresses, afdelingen klantenservice, inkoop, verkoop (binnen- en buitendienst), marketing, directie etc.

De training te volgen als open training, individueel of maatwerktraject.

Marcel Berghuis, HR Projectmanager bij de OPG groep, training zakelijk Engels"De training Zakelijk Engels van Interlingua heeft mij erg geholpen om met meer zelfvertrouwen in het Engels te communiceren. Ik was gewend eerst in het Nederlands te bedenken wat ik wilde schrijven om vervolgens de tekst letterlijk te vertalen. Nu schrijf ik direct in het Engels."
- Marcel Berghuis, oud-deelnemer van de training Zakelijk Engels

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes