Trainingen tijdens coronavirus via virtueel klaslokaal

Alle mensen en organisaties in Nederland hebben inmiddels te maken met maatregelen omtrent het coronavirus. De adviezen van de Rijksoverheid hebben uiteraard ook gevolgen voor onze trainingen: face-to-face sessies met trainers gaan voorlopig niet door.

Gelukkig kunnen wij een mooi alternatief bieden in de vorm van BigBlueButton. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de online leeromgeving LPOnline van onze zusterorganisatie Language Partners.

Trainingen volgen in een virtueel klaslokaal

BigBlueButton is een online tool waarbij de trainer ‘live’ online kan lesgeven, zowel aan groepen als aan individuen. We bieden deze tool momenteel kosteloos aan al onze klanten aan om face-to-face sessies te vervangen. Zo hoeven cursisten geen vertraging op te lopen in hun leertraject en hoeven nieuwe trainingen niet uitgesteld te worden.

Cursisten loggen in via een online omgeving en kunnen vervolgens via hun webcam de training volgen. BigBlueButton heeft veel mogelijkheden om de training zo efficiënt mogelijk te maken. Zo kunnen wij ook op afstand de kwaliteit bieden die onze klanten van ons gewend zijn.

Zo is het mogelijk om bestanden of een scherm te delen en live aantekeningen te maken op een whiteboard. Bovendien kunnen cursisten tijdens de sessie met elkaar en de trainer chatten om vragen en onduidelijkheden direct te behandelen, en is het zelfs mogelijk om in kleinere groepjes samen te werken in aparte ‘kamers’. Ook kan de training opgenomen worden, zodat cursisten alles nog eens rustig kunnen nakijken.

Meer weten over de mogelijkheden van deze virtual classroom? Bekijk dan deze tutorial

Wilt u liever het online leerplatform – LPOnline van onze zusterorganisatie Language Partners – vooraf gratis uitproberen? Vraag dan een demo aan.

Heeft u hier vragen over?

Neem voor vragen of het bespreken van de mogelijkheden gerust contact met ons op. We staan u graag te woord! Stuur ons een bericht via de contactpagina of bel ons op 088 – 02 88 000.

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+