Zakelijk Spaans – ook online te volgen

Communiceer effectiever met uw Spaanssprekende contacten
  • Onderhoud met meer gemak beroepsmatige contacten
  • Communiceer vloeiender en met meer zelfvertrouwen
  • Breid uw zakelijk Spaans vocabulaire verder uit
  • Stel correcte e-mails op in het Spaans
  • Incompany of op een van onze locaties
  • Individueel of in een groep met collega's
  • Ook (volledig) online te volgen

Taaltraining Zakelijk Spaans – ook online te volgen

Aangezien het bedrijfsleven internationaler en diverser wordt, krijgen steeds meer mensen beroepsmatig te maken met de Spaanse taal. Wilt u doeltreffend communiceren met uw Spaanstalige relaties? Dan is het handig de taal te beheersen.

De training Zakelijk Spaans van Interlingua biedt u de mogelijkheid om de taalvaardigheden te verbeteren waar u in uw dagelijkse praktijk behoefte aan heeft. Zo kunt u uw Spaanse relaties met zelfvertrouwen tegemoet treden.

Een training Spaans op maat die past bij uw situatie

Bij Interlingua leveren we altijd maatwerk. Wij specialiseren ons in het aanbieden van trainingen die aansluiten bij het type bedrijf, de branche, de functie het huidige niveau van de deelnemer(s). Wij zorgen dan ook dat we van tevoren een duidelijk beeld hebben van uw doelen en wensen.

Tijdens de training Zakelijk Spaans wordt uitgebreid aandacht besteed aan het lezen, schrijven, spreken en luisteren in het Spaans. Verder passen we de training aan uw situatie aan. Wilt u zich richten op het schrijven van formele e-mails, of extra aandacht besteden presenteren of onderhandelen? Dan houden onze ervaren trainers daar rekening mee.

Voor Zakelijk Spaans heeft u de keuze uit de volgende trainingsvormen:

  • individueel of in een duo
  • in een groep met collega's

Lees meer over onze trainingsvormen.

Training via virtueel klaslokaal

De adviezen van de Rijksoverheid omtrent het coronavirus hebben uiteraard ook gevolgen voor onze trainingen. Gelukkig hebben we een mooi online alternatief voor het volgen van face-to-face trainingen: een virtueel klaslokaal via Big Blue Button. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de online leeromgeving LPOnline van onze zusterorganisatie Language Partners.

 

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+