Frans

fransZakendoen met Frankrijk: het lijkt een onoverkomelijk struikelblok. Het blijkt dat Nederlandse bedrijven talloze orders mislopen, omdat ze zich niet of onvoldoende in de Franse taal kunnen uiten. Hoewel met name de jongere generaties Fransen steeds meer Engels spreken, zal het zakendoen succesvoller verlopen als in ieder geval een deel van de communicatie in het Frans verloopt. Fransen zijn er gevoelig voor als ze in hun eigen taal en volgens hun eigen omgangsvormen worden benaderd en zullen de Nederlandse zakenman of -vrouw op hun beurt dus opener tegemoet treden.

De diverse taaltrainingen Frans van Interlingua bieden u de mogelijkheid om de taalvaardigheden te verbeteren waar u in uw dagelijkse praktijk behoefte aan heeft. Zo kunt u uw Franse relaties met zelfvertrouwen tegemoet treden.

Een greep uit onze taaltrainingen Frans:

Zakelijk Frans
Financieel Frans
Zakelijk Frans: effectief schrijven
Frans voor secretaresses
Frans voor Customer Service
Frans voor HR professionals
Technisch Frans

De bovenstaande taaltrainingen Frans zijn als maatwerk groepstraining of individueel te volgen. Staat de training die u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op via 088 – 0288070 of door een e-mail te sturen naar info@interlingua.nl.