Zakelijk Frans

Succesvoller zakendoen met uw Franstalige relaties
  • Onderhoud met meer gemak beroepsmatige contacten
  • Communiceer vloeiender en met meer zelfvertrouwen
  • Breid uw professionele vocabulaire verder uit
  • Stel correcte e-mails op
  • Krijg meer inzicht in de Franse zakencultuur

Beschrijving

hp1Zakendoen met Frankrijk of Franstalige landen: het blijkt dat Nederlandse bedrijven talloze orders mislopen, omdat ze zich niet of onvoldoende in de Franse taal kunnen uitdrukken. Hoewel met name de jongere generaties steeds meer Engels spreken, zal het zakendoen succesvoller verlopen als in ieder geval een deel van de communicatie in het Frans verloopt. Fransen en Franstalige zijn er gevoelig voor als ze in hun eigen taal en volgens hun eigen omgangsvormen worden benaderd en zullen de Nederlandse zakenman of -vrouw op hun beurt dus opener tegemoet treden. Voor deze werknemers biedt Interlingua de training Le français des affaires.

Inhoud training Zakelijk Frans

De inhoud van de training zakelijk Frans wordt in overleg bepaald en afgestemd op het niveau, de doelstellingen en leerwensen van de deelnemer(s). Mogelijke onderwerpen in het programma van de training zijn: zich voorstellen en begroeten, algemene gesprekken, zakelijke gesprekken, telefoneren, vergaderen, onderhandelen, discussiëren, presenteren en schrijven.

De training wordt op maat gemaakt in relatie tot bijvoorbeeld uw functie, de branche waar u werkzaam in bent, uw huidige taalniveau, doelstellingen en andere wensen.

Bekijk hier de werkwijze van Interlingua Taaltrainingen.

Resultaat na de training

  • U onderhoudt met meer gemak beroepsmatige contacten
  • U communiceert vloeiender en met meer zelfvertrouwen
  • U breidt uw vocabulaire verder uit
  • U stelt correcte e-mails op in het Frans
  • U heeft meer inzicht in de Franse zakencultuur

Voor wie is de training zakelijk Frans geschikt?

De training is bedoeld voor alle medewerkers in uw organisatie die op de een of andere manier in contact staan met het Franstalige bedrijfsleven: receptionistes, secretaresses, afdelingen klantenservice, inkoop, verkoop (binnen- en buitendienst), marketing, directie etc.

De training zakelijk Frans wordt gegeven als individueel- of maatwerktraject.

SH Atos"Goede degelijke training waarbij ik als cursist op een positieve manier werd gemotiveerd. Heel goed dat de trainer mij tot de laatste minuut bleef corrigeren. Het heeft me heel enthousiast gemaakt om verder te gaan met de Franse taal."

S. Hadinegoro, Work Force Manager bij Atos

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes