Trainingsadvies

Individuele en open trainingen

Wanneer u een taaltraining gaat volgen, is het belangrijk dat deze zo optimaal mogelijk bij uw leerdoelen aansluit. U wilt immers zoveel mogelijk uit de taaltraining halen en in uw werkpraktijk toepassen. Graag helpt onze trainingsadviseur u bij het maken van de juiste keuze. Op basis van uw functie en leerwensen kan onze trainingsadviseur u adviseren over de verschillende trainingsvormen, onze werkwijze, trainers, trainingsprogramma’s en benodigd aantal trainingsuren om uw doelniveau te bereiken.

Maatwerk groepstrainingen

Wilt u een training voor uw afdeling of organisatie organiseren? Dan maken wij graag een vrijblijvende kennismakingafspraak met u. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw doelstellingen en adviseren wij u over de verschillende trainingsmogelijkheden.

Ervaren en deskundige docenten

Onze trainers van vaste en freelance trainers bestaat uit (near) native speakers met jarenlange (internationale) ervaring in diverse branches en met diverse functiegroepen. Daarnaast hebben ze ruime ervaring in het verzorgen van taaltrainingen en maatwerktrajecten. In een persoonlijk gesprek met u inventariseren wij uw wensen, waarna wij de meest geschikte trainer en cursus voor u selecteren.

Contact

Voor meer informatie, een persoonlijk advies of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze trainingsadviseur Eveline Schrijber via 088 – 02 88 070 of door een e-mail te sturen naar info@interlingua.nl.