Cultuurtrainingen

Internationaal samenwerken

De manier van samenwerken kan per land behoorlijk verschillen, net als de communicatiestijl. Wie werkt in een internationale omgeving herkent dat ongetwijfeld. Besef van uw eigen culturele bagage en kennis van andere culturele achtergronden helpen u om effectiever samen te werken.

Dit kost wat extra inspanning, maar het levert ook erg veel op. Zo hebben gemengde teams de potentie om 35% beter te presteren dan teams zonder diversiteit.

Verschillen ombuigen naar zakelijk succes

Elkaar begrijpen gaat verder dan alleen talenkennis. Het heeft ook te maken met inzicht in iemands culturele achtergrond – de gebruiken en gebaren die een communicatiestijl vormen.

Tijdens onze cultuurtrainingen worden cursisten getraind in interculturele communicatie. U krijgt inzicht in uw eigen culturele profiel en dat van collega’s, zakenpartners of (potentiële) klanten. Zo wordt u zich bewust van (subtiele) verschillen, en leert u daar rekening mee te houden. Onze op maat gemaakte cultuurtrainingen zijn erop gericht om individuele verschillen om te buigen tot zakelijk succes.

Cultuurtrainingen op maat

Samen met onze partner Akteos hebben we een aantal trainingen samengesteld op het gebied van interculturele communicatie. Deze zijn toegespitst op de zakelijke markt die internationaal opereert. De trainingen zijn perfect te combineren met een taaltraining, maar zijn ook los te volgen.

 

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+