Nederlands voor beginners

Basistraining Nederlands voor anderstaligen
  • Voer eenvoudige gesprekken in het Nederlands
  • Ken de basisbegrippen van het Nederlands
  • Krijg meer inzicht in de Nederlandse cultuur
  • Gericht op expats in Nederland
  • Incompany of op een van onze locaties
  • Individueel of in een groep met collega's

Taaltraining Nederlands voor beginners

Click for English
Klik voor Nederlands voor gevorderden (NT2) 

Wanneer je als expat in Nederland komt werken, is het handig om de taal te spreken. Hoewel het niet op iedere werkplek noodzakelijk is, helpt het bij het contact leggen met collega's of buren. Voor een goede integratie en om actief deel te kunnen nemen aan een (overwegend) Nederlands team, is het bovendien noodzakelijk om kennis te hebben van de Nederlandse (werk)cultuur.

Na deze training kunnen de deelnemers eenvoudige conversaties voeren over bekende onderwerpen en hebben zij meer inzicht in de Nederlandse cultuur.

Inhoud training Nederlands voor beginners

Al meer dan 45 jaar helpen wij onze klanten succesvol samen te werken en zaken te doen in een internationale omgeving. Ons uitgangspunt is daarbij altijd maatwerk. Ons streven is dat u datgene leert wat voor uw specifieke situatie relevant is. Door een training aan te passen aan uw niveau, wensen en doelstellingen, haalt u er het meeste uit.

De training Nederlands wordt samengesteld op basis van uw persoonlijke situatie. Uw werkomgeving, functie en branche,  spelen naast uw huidige taalniveau een belangrijke rol in het programma.

Meer dan een taleninstituut

Om expats in Nederland verder te helpen bij hun integratie, besteden we in samenwerking met onze partner Akteos aandacht aan de Nederlandse (werk)cultuur. Om elkaar goed te begrijpen, is inzicht in iemands culturele achtergrond noodzakelijk. Bekijk de mogelijkheden bij Taaltraining Plus.

 

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+