Nederlands voor gevorderden

Vloeiend communiceren in het Nederlands
  • Breid uw zakelijke vocabulaire uit
  • Communiceer vloeiender en met meer zelfvertrouwen in het Nederlands
  • Onderhoud met meer gemak beroepsmatige contacten
  • Stel correct en efficiënt e-mails en brieven op
  • Gericht op expats in Nederland

Taaltraining Nederlands voor gevorderden

Click for English
Klik voor Nederlands voor beginners

Deze training is bestemd voor expats in Nederland die eerder al een training Nederlands volgen en/of in de praktijk al enige kennis van het Nederlands hebben opgedaan.

Wilt u makkelijker en vloeiender in het Nederlanders communiceren met diverse relaties?  Na afloop van deze training spreekt u vlot en zelfverzekerd mee in het Nederlands over zakelijke en sociale onderwerpen. U breidt uw zakelijke woordenschat uit en heeft een goed inzicht in de juiste woordkeuze en zinsopbouw. Tevens oefent u diverse gespreksvormen (met collega’s, leidinggevenden en klanten) en frist u uw grammaticakennis op.

Inhoud taaltraining Nederlands voor gevorderden

Al meer dan 45 jaar helpen wij onze klanten succesvol samen te werken en zaken te doen in een internationale omgeving. Ons uitgangspunt is daarbij altijd maatwerk. Ons streven is dat u datgene leert wat voor uw specifieke situatie relevant is. Door een training aan te passen aan uw niveau, wensen en doelstellingen, haalt u er het meeste uit.

De training Nederlands wordt samengesteld op basis van uw persoonlijke situatie. Uw werkomgeving, functie en branche,  spelen naast uw huidige taalniveau een belangrijke rol in het programma. Onderwerpen die u in deze training zou kunnen verwachten zijn bijvoorbeeld:

  • telefoongesprekken voeren
  • overleggen/vergaderen
  • e-mails en brieven schrijven

Meer dan een taleninstituut

Om expats in Nederland verder te helpen bij hun integratie, besteden we in samenwerking met onze partner Akteos aandacht aan cultuurverschillen. Om elkaar goed te begrijpen, is inzicht in iemands culturele achtergrond noodzakelijk. Bekijk de mogelijkheden bij Taaltraining Plus.

 

 

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+