Nederlands voor gevorderden

Vloeiend communiceren in het Nederlands
  • Breid uw zakelijke vocabulaire uit
  • Communiceer vloeiender en met meer zelfvertrouwen in het Nederlands
  • Onderhoud met meer gemak beroepsmatige contacten
  • Stel correct en efficiënt e-mails en brieven op
  • Gericht op expats in Nederland

Taaltraining plus Nederlands voor gevorderden

De manier van samenwerken kan per land behoorlijk verschillen, net als de communicatiestijl. Wie als expat naar Nederland komt herkent dat ongetwijfeld.

Effectief samenwerken dankzij taal- én cultuurtraining

Deze training helpt expats om te gaan met de uitdagingen van leven en werken in het buitenland. Deelnemers worden zich bewust gemaakt van hun eigen culturele achtergrond en krijgen inzicht in Nederlandse gebruiken, communicatiestijlen en andere gewoontes. Dit helpt expats zich zelfverzekerder te voelen in een Nederlandse werkomgeving, zodat ze een actieve rol kunnen innemen binnen hun team.

Besef van uw eigen culturele bagage en kennis van andere culturele achtergronden kan helpen om effectiever samen te werken. Om miscommunicatie en irritaties te voorkomen, bieden wij onze taaltrainingen daarom aan in combinatie met een cultuurtraining op maat.

Haal nóg meer uit uw training Nederlands als tweede taal

Onze trainingen zijn altijd maatwerk. De inhoud, duur en intensiviteit van de training worden in overleg bepaald en zijn afhankelijk van uw wensen en situatie. U kunt uw taaltraining combineren met één van onze cultuurtrainingen:

Eerst even overleggen?

Wilt u meer informatie over onze cultuurtrainingen, of wilt u bespreken welke training het beste bij u past? Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken via 088 0288070, of stuur een mail naar info@interlingua.nl.

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+