Nederlands

nederland-vlagInterlingua biedt verschillende trainingen Nederlands.


Nederlands voor Nederlanders (NT1)


Een goede beheersing van het Nederlands is cruciaal wanneer u communiceert met uw zakenrelaties of klanten. Een duidelijke formulering in woord en geschrift, een correcte spelling en een goede zinsopbouw zijn slechts enkele vaardigheden die u helpen om uw boodschap helder en doeltreffend over te brengen. Onmisbaar in het succesvol zakendoen met uw klanten.

Voorbeelden van trainingen Nederlands (NT1) zijn:

Nederlandse spelling
Nederlands rapporteren


 Nederlands voor anderstaligen (NT2)


Voor diegenen waarvan Nederlands niet de moedertaal is, biedt Interlingua trainingen op verschillende niveaus aan. Of het nu gaat om uw eerste kennismaking met het Nederlands, of een training die u helpt om zich vloeiender uit te drukken, er is altijd een training die aansluit bij uw leerbehoefte. Interlingua biedt diverse trainingen Nederlands die aandacht besteden aan verschillende communicatieve vaardigheden.

Voorbeelden van trainingen Nederlands (NT2) zijn:

› Nederlands voor beginners / (English version)
› Nederlands voor gevorderden / (English version)

De bovenstaande taaltrainingen zijn als maatwerk groepstraining of individuele training te volgen.  Kijk bij het onderwerp van uw keuze voor de aangeboden trainingsvormen.

Staat de training waar naar u op zoek bent er niet bij? Neem dan contact met ons op via 088- 02 88 070 of door een e-mail te sturen naar info@interlingua.nl.