Zakelijk communiceren op afstand (10 uur online training)

Professioneel en zakelijk communiceren op afstand
 • Bedrijfscultuur op afstand
 • Zakelijke e-mails schrijven: van structuur tot de juiste toon
 • Non-verbale vs. verbale communicatie
 • Telefoongesprekken: structuur, stem- en taalgebruik
 • De juiste communicatiestijl per doelgroep
 • 10 uur durende spoedcursus
 • Volledig online te volgen
 • € 995

Taaltraining Zakelijk communiceren op afstand (10 uur online training)

Hoe blijf je professioneel en effectief communiceren als vrijwel alle communicatie  via virtuele kanalen plaatsvindt? Hoe zorg je voor passende, zakelijke taal met de juiste tone-of-voice op Zoom, Skype, WhatsApp, in zakelijke e-mails of aan de telefoon? 

Deze training helpt u zich zakelijk en formeel uit te drukken in een online werkomgeving. Hoe komt u over in e-mails, tijdens videomeetings en aan de telefoon? En komt dat overeen met wat u wilt uitdragen? Een training vol concrete handvatten om zakelijker én professioneler te gaan communiceren.  

Inhoud van de training

Deze training is geschikt voor iedereen die zakelijker en professioneler wil communiceren op afstand. Zowel schriftelijk als mondeling. 

Onderwerpen die aan bod komen: 

 • Bedrijfscultuur op afstand 
 • Zakelijke e-mails schrijven: van structuur tot de juiste toon 
 • Non-verbaal vs. verbaal communiceren: hoe kom je over als iemand je niet kan zien? 
 • Telefoongesprekken: structuur, stem- en taalgebruik 
 • Doelgroepen en klantcontact: hoe pas je communicatie aan op de doelgroep? 

Een-op-een begeleiding

Bij Interlingua leveren we altijd maatwerk. Wij specialiseren ons in het aanbieden van trainingen die aansluiten bij het type bedrijf, de branche, de functie het huidige niveau van de deelnemer(s). Wij zorgen dan ook dat we van tevoren een duidelijk beeld hebben van uw doelen en wensen.

Zo kunt u vooraf aangeven waar u tegenaan loopt en bijvoorbeeld eigen materiaal aanleveren. Samen met de trainer gaat u hier vervolgens doelgericht mee aan de slag.  

Trainen via virtueel klaslokaal

Deze training bestaat uit 10 uur aan individuele (1-op-1-)sessies met de trainer in een virtuele klaslokaal, gecombineerd met specifieke online oefeningen voor vocabulaire en grammatica. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de online leeromgeving LPOnline van onze zusterorganisatie Language Partners.

Via onze tool kan de trainer 'live' lesgeven via de webcam. Er zijn daarbij veel mogelijkheden om de les zo effectief mogelijk te maken, zoals chatten, online aantekeningen maken, het gebruik van een whiteboard of bestanden delen.  

Daarnaast werkt u op een online platform zelfstandig aan uw woordenschat en grammatica. Zo kunt u in uw eigen tempo content bekijken en oefeningen maken die aansluiten op uw specifieke aandachtspunten. 

De trainer volgt uw vorderingen en kan hier tijdens de sessies in de virtual classroom direct op inspelen. 

Praktische informatie

Deze training is bijzonder flexibel, omdat alles online plaatsvindt. U plant de sessies in overleg met uw trainer, en daarnaast kunt u zelf aan de slag met de e-learning wanneer het u uitkomt.  

U kunt aan deze training deelnemer als het Nederlands uw moedertaal is of het Nederlands minimaal beheerst op B2/C1-niveau.  

 

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+