Zakelijk Engels – ook online te volgen

Communiceer effectiever in een internationale werkomgeving.
  • Breid uw Engelse zakelijke vocabulaire verder uit
  • Communiceer vloeiender en met meer zelfvertrouwen
  • Stel correcte e-mails op in het Engels
  • Onderhoud beroepsmatige contacten met meer gemak
  • Maatwerktraining op locatie of incompany
  • Individueel, in een groep met collega's, of als open training
  • Ook (volledig) online te volgen

Taaltraining Zakelijk Engels – ook online te volgen

Aangezien het bedrijfsleven internationaler en diverser wordt, is een goede beheersing van het Engels bij veel organisaties onmisbaar.

Werkt u in een internationaal bedrijf, doet u zaken in het buitenland of moet u in uw functie regelmatig in het Engels communiceren? Tijdens onze training Zakelijk Engels leert u zich vloeiend en professioneel uit te drukken.

Een training op maat die past bij uw situatie

Bij Interlingua leveren we altijd maatwerk. Wij specialiseren ons in het aanbieden van trainingen die aansluiten bij het type bedrijf, de branche, de functie het huidige niveau van de deelnemer(s). Wij zorgen dan ook dat we van tevoren een duidelijk beeld hebben van uw doelen en wensen.

Tijdens de training Zakelijk Engels wordt uitgebreid aandacht besteed aan het lezen, schrijven, spreken en luisteren in het Engels. Verder passen we de training aan uw situatie aan. Wilt u zich richten op het schrijven van formele e-mails, of extra aandacht besteden presenteren of onderhandelen? Dan houden onze ervaren trainers daar rekening mee.

Voor Zakelijk Engels heeft u de keuze uit de volgende trainingsvormen:

  • individueel of in een duo
  • in een groep met collega's.

Lees meer over onze trainingsvormen.

Training via virtueel klaslokaal

De adviezen van de Rijksoverheid omtrent het coronavirus hebben uiteraard ook gevolgen voor onze trainingen. Gelukkig hebben we een mooi online alternatief voor het volgen van face-to-face trainingen: een virtueel klaslokaal via Big Blue Button. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de online leeromgeving LPOnline van onze zusterorganisatie Language Partners.

 


Deelnemers over de training Zakelijk Engels

Marcel Berghuis, HR Projectmanager bij de OPG groep, training zakelijk Engels"De training Zakelijk Engels van Interlingua heeft mij erg geholpen om met meer zelfvertrouwen in het Engels te communiceren. Ik was gewend eerst in het Nederlands te bedenken wat ik wilde schrijven om vervolgens de tekst letterlijk te vertalen. Nu schrijf ik direct in het Engels."

- Marcel Berghuis, HR Projectmanager bij OPG Groep.

"De training is mij prima bevallen: een 9! Fijne methode met goed lesmateriaal, met name door combinatie online en boek. De docent heeft een prettige manier van lesgeven. Er is veel overleg over invulling van de lessen. Een kundige lerares. Ik ben heel tevreden. Ook het contact met Interlingua bevalt goed.''

- Marloes van 't Veer, Preparation Engineer Frontoffice bij Scania Logistics Netherlands.

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+