Maatwerk

Branche- en functiegericht trainen

In onze trainingen ligt de nadruk op datgene wat noodzakelijk is in het kader van uw functie en branche. Wat heeft u nodig om effectief te kunnen communiceren met uw internationale zakenrelaties of collega’s. Wij gaan volledig uit van uw werkpraktijk en bieden u een training op maat.

Advies op maat

Het vertrekpunt bij een groepstraining is het trainingsvoorstel. In een persoonlijk gesprek met de accountmanager wordt onder meer gesproken over uw bedrijfsdoelstellingen, de functies van de deelnemers en de te trainen vaardigheden. Op basis van dit gesprek doen wij een gericht voorstel. Na een akkoord op het trainingsvoorstel voert de trainer de intakegesprekken met de deelnemers. De intakes zijn bedoeld om de training zo goed mogelijk af te stemmen op de praktijksituatie.

De intake bestaat uit een mondeling en indien van toepassing een schriftelijk gedeelte. Het uitgangspunt bij een groepstraject is om groepen met een gelijk aanvangsniveau en gelijke doelstellingen samen te stellen om een optimaal rendement te kunnen garanderen. Aan de hand van de intakegesprekken ontvangt u een advies op maat over de groepssamenstelling, het inhoudelijke programma en de duur van de training.

Individuele en open trainingen

Wanneer u een taaltraining gaat volgen, is het belangrijk dat deze zo optimaal mogelijk bij uw leerdoelen aansluit. U wilt immers zoveel mogelijk uit de taaltraining halen en in uw werkpraktijk toepassen. Graag helpt onze trainingsadviseur u bij het maken van de juiste keuze. Op basis van uw functie en leerwensen kan onze trainingsadviseur u adviseren over de verschillende trainingsvormen, onze werkwijze, trainers, trainingsprogramma’s en benodigd aantal trainingsuren om uw doelniveau te bereiken.

Maatwerk groepstrainingen

Wilt u een training voor uw afdeling of organisatie organiseren? Dan maken wij graag een vrijblijvende kennismakingafspraak met u. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw doelstellingen en adviseren wij u over de verschillende trainingsmogelijkheden.

Ervaren en deskundige docenten

Onze trainers van vaste en freelance trainers bestaat uit (near) native speakers met jarenlange (internationale) ervaring in diverse branches en met diverse functiegroepen. Daarnaast hebben ze ruime ervaring in het verzorgen van taaltrainingen en maatwerktrajecten. In een persoonlijk gesprek met u inventariseren wij uw wensen, waarna wij de meest geschikte trainer en cursus voor u selecteren.

Contact

Voor meer informatie, een persoonlijk advies of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze accountmanager Bas van Eck via 088 – 02 88 070 of door een e-mail te sturen naar info@interlingua.nl.

Indien u een specifieke trainingsbehoefte heeft of indien er meerdere mensen in uw bedrijf hun taalvaardigheden willen verbeteren, dan is een maatwerktraject een logische keuze.