Ontdek de voordelen van Blended learning

Wij hebben onze klassieke taaltrainingen inmiddels verrijkt met Blended Learning. De persoonlijke aandacht van onze trainer wordt hierbij aangevuld met een online platform.

Bij deze trainingsvorm worden maatwerk face-to-facesessies gecombineerd met speciaal geselecteerde online taaloefeningen. Door deze geïntrigeerde aanpak kunnen de klassikale sessies met de taaltrainer optimaal benut worden voor spreken en luisteren. Daarnaast kunnen de online sessies gebruikt worden voor inzicht in taalregels, structuren en vormen en de verwerving van woordenschat.

De trainer selecteert oefeningen op ons online platform die aansluiten bij uw te ontwikkelen vaardigheden en persoonlijke leerdoelen. U krijgt op deze manier oefeningen op maat aangeboden en kan deze maken, waar en wanneer u maar wilt. Onze trainer volgt via het platform uw vorderingen en geeft directe feedback. Het platform vormt op deze manier een integraal onderdeel van de taaltraining. Bovendien kan u op dit platform gebruik maken van een forum. Op dit forum kan u in contact komen met andere cursisten of met de trainer en kunnen er bijvoorbeeld tips uitgewisseld worden. Tijdens de face-to-facesessies worden uitleg, instructies en oefeningen zoveel mogelijk gebaseerd op het door u geüploadde bedrijfseigen materiaal.

Indien u een niveaustap wilt maken in uw taalvaardigheid dan adviseren wij te beginnen met 30 trainingsuren: 10 face-to-facesessies van 2 uur, afgewisseld met 10 uur voor de online activiteiten. Het uiteindelijke advies bespreken wij graag met u na de intake.

Voordelen van ons e-learning community platform

  • Deelnemers leren met en van elkaar.
  • U krijgt professionele en persoonlijke ondersteuning van de trainer.
  • U bepaalt (deels) zelf wanneer u de lesstof tot zich neemt.
  • Lessen zijn interactief en afwisselend.

Persoonlijk adviesgesprek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor een persoonlijk adviesgesprek vrijblijvend contact op met onze trainingsadviseur Bas van Eck op via telefoonnummer 088 – 02 88 070  of per mail via info@interlingua.nl.

U kunt ook direct uw vraag stellen via ons contactformulier.

 

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+