Ontdek de voordelen van Blended learning

Interlingua heeft haar klassieke taaltrainingen inmiddels verrijkt met Blended Learning.  De persoonlijke aandacht van de trainer wordt hierbij aangevuld met het online platform Viadesk.

Viadesk is een e-learning community platform waar deelnemers alle gegevens van de taaltraining terug kunnen vinden zoals de lesdagen- en tijden, maar ook het lesmateriaal. Daarnaast kunnen zij ook in contact komen met andere deelnemers en de trainer. Zo krijgen zij bijvoorbeeld de mogelijkheid om de trainer vragen te stellen of huiswerk te laten controleren. De trainer kan daarbij op Viadesk bijvoorbeeld opdrachten, filmpjes, linkjes etc. plaatsen. Deelnemers kunnen deze bekijken en vervolgens de bijbehorende opdrachten maken. Zo worden de lessen niet alleen interactief maar ook afwisselend.

Met Blended Learning wordt een training op maat gefaciliteerd voor alle deelnemers.  Zo heeft u een leervorm waarbij klassikale en digitale methodieken geïntegreerd worden. Dat dit rendeert blijkt uit het onafhankelijke onderzoek dat CEDEO in maart 2014 heeft uitgevoerd onder onze huidige klanten. Met een 100% (!) klanttevredenheid score, is bevestigd dat onze methodiek effectief is en aansluit bij de leerbehoefte van iedere deelnemer, ongeacht het niveau of persoonlijke voorkeur in leerstijl.

Voordelen van ons e-learning community platform

  • Deelnemers leren met en van elkaar.
  • Deelnemers krijgen professionele en persoonlijke ondersteuning van de trainer.
  • Deelnemers bepalen (deels) zelf wanneer men de lesstof tot zich neemt.
  • Lessen zijn interactief en afwisselend.

Persoonlijk adviesgesprek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor een persoonlijk adviesgesprek vrijblijvend contact op met onze trainingsadviseur Eveline Schrijber op telefoonnummer 088 – 02 88 070  of per mail via info@interlingua.nl.

U kunt ook hier direct uw vraag stellen via ons contactformulier.

 

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes