Nieuwe online trainingen in alle talen

Zowel privé als zakelijk wordt iedereen in Nederland geraakt door de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. De impact hiervan is groot. Zo zullen veel werknemers de komende tijd nog thuiswerken. Omdat doorleren niet stil hoeft te staan, hebben wij de afgelopen weken hard gewerkt aan het aanscherpen van ons online aanbod. In een tijd waarin vrijwel al het contact digitaal is, is heldere communicatie immers belangrijker dan ooit. Het aanbod van Interlingua is nu uitgebreid met een aantal specifieke, compacte online crash courses.

Nieuw aanbod: online crash courses

Al deze trainingen zijn zowel individueel als in een groep te volgen. Heeft u behoefte aan trainingen met een andere opzet of insteek? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van een voorstel op maat.

Online crash course Zakelijk Engels
Deze spoedcursus is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel op afstand werken in organisaties waar Engels de voertaal is. Het is een korte, effectieve cursus die u helpt efficiënter te communiceren met collega’s.

10 uur online training + e-learning: € 995,-*

Online training Zakelijk communiceren: Engels, Duits, Frans, Spaans
Met deze praktische online training communiceert u effectiever met uw collega’s en zakenrelaties. U breidt uw zakelijke vocabulaire verder uit; leert vloeiender en met meer zelfvertrouwen communiceren; stelt correcte zakelijke e-mails op en u krijgt meer inzicht in de zakencultuur van het land. Deze training is zowel individueel als in een groep in het Engels, Duits, Frans als Spaans te volgen.

10 uur online training + e-learning: € 995,-*

Deze training is ook in een andere opzet te volgen:
30 uur online face-to-face training: € 3.105,-* (maatwerk is mogelijk op basis van uw leerdoelen)
20 uur online face-to-face training + 10 uur blended learing (zelfstudie via ons online platform): € 2.968,50.

Online training Zakelijk Nederlands: communiceren op afstand
Digitale communicatie vraagt om extra helderheid. Hoe blijf je zakelijk en professioneel? Een training vol concrete tips met aandacht voor correct taalgebruik en de juiste tone-of-voice.

10 uur online training + e-learning: € 995,-*

Heeft u vragen of wilt u een offerte?

Heeft u vragen, wilt u de mogelijkheden eens rustig bespreken of een offerte op maat ontvangen? Onze accountmanager Bas van Eck staat u graag te woord en helpt u verder! Voor een vrijblijvend adviesgesprek belt u 088 – 02 88 070 of stuur uw bericht via de contactpagina.
* Heeft u bestaande prijsafspraken met ons? Dan geldt de afgesproken korting ook voor deze online trainingen.

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+