Even voorstellen: nieuwe teamleden!

We hebben de laatste maanden een aantal nieuwe teamleden mogen verwelkomen. Zij stellen zich graag even aan u voor!

Vlnr: Bas van Eck, Linda Ferreira & Jamie-Lee Karoui

 

 

Accountmanager Bas van Eck

Ik werk hier inmiddels bijna drie maanden en kan wel zeggen dat ik bij een mooie, warme en ambitieuze organisatie ben binnengestapt! Als accountmanager ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een trainingsadvies op maat? Dan kunt u mij bellen op 088 02 88 070 of mailen naar bas.vaneck@interlingua.nl.

Over mij: Ik woon nu ruim 4 jaar met veel plezier in de Pijp in Amsterdam, maar ben een geboren en getogen Bennekommer (mooi dorp op de Veluwe). Na mijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (CALO) heeft het werkzame leven mij bij de Gelderse Sport Federatie en de Rabobank gebracht.

Buiten werktijd staat sport nog altijd centraal. Naast het voetballen bij v.v. Bennekom ben ik op dit moment hard aan het trainen voor mijn eerste marathon.

 

Projectcoördinator Linda Ferreira

Als projectcoördinator zorg ik dat trainingstrajecten perfect verlopen van de planning tot aan de evaluatie. Tijdens het trainingsproces kunnen klanten en cursisten met hun vragen bij mij terecht.

Over mij: Ik woon sinds 2 jaar in Amsterdam Oost, nadat ik bijna mijn hele leven met veel plezier in de Pijp heb gewoond. Mijn roots liggen in het mooie Portugal wat ik beschouw als mijn tweede thuis.

In mijn vrije tijd  ga ik graag lekker uit eten met vriendinnen, plan ik weekendjes weg met mijn vriend en ga ik graag naar de film.

 

Projectcoördinator Jamie-Lee Karoui

Mijn naam is Jamie-Lee Karoui en ik ben ruim twee maanden geleden begonnen als projectcoördinator bij Interlingua. Net als Linda organiseer ik het hele proces van de trainingen. Ik stem de organisatie af met de klant en regel administratieve zaken als offertes, trainingsmateriaal en locaties.

Over mij: Ik ben geboren in Aalsmeer maar ik woon al zo’n 8 jaar in Amsterdam. Een paar maanden geleden heb ik mijn wereldreis afgesloten om mijn leventje hier in Amsterdam weer op te pakken.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten en ben ik vaak de hort op met mijn vriend, vriendinnen of mijn familie. Ik fiets veel en ga in de koude wintermaanden graag naar de bioscoop.

 

 

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+