Hoge klanttevredenheid: 96% bij Cedeo

De kwaliteit van onze trainingen en de tevredenheid van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Vandaar dat we ook Cedeo erkend zijn. In 2018 nam de onafhankelijke keuringsinstantie Cedeo wederom een klanttevredenheidsonderzoek af bij onze klanten.

Fantastische score

Dit jaar hebben we een prachtige score behaald, waar we enorm trots op zijn. Maar liefst 96% van onze klanten is tevreden tot zeer tevreden over ons en onze trainingen. Op basis van de positieve uitslag van het uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek mag Interlingua voor de periode van twee jaar opnieuw het predikaat ‘Cedeo-erkend’ voeren!

Wat onze klanten over Interlingua zeggen

Over onze trainers: 

  • “De docent voelde goed aan wat ik nodig had en sloot aan bij de onderwerpen die bij mijn werk in de praktijk spelen.”
  • “De trainers zijn van een uitstekend niveau en het contact met hen verloopt ook prettig.”

Over de uitvoering: 

  • “De training was sterk gericht op mijn praktijk. We hebben al snel het boek losgelaten om meer oefeningen te doen die gericht zijn op het vakjargon. We hebben geoefend met spreken, schrijven en luisteren.”
  • “Mijn verwachtingen zijn waargemaakt, waardoor ik nu in de taal durf te communiceren.”

Over de organisatie:

  • “Ik heb als opdrachtgever een vaste contactpersoon. Ik weet wie ik moet hebben voor vragen en ik krijg altijd snel antwoord. We werken alweer een tijdje samen en het contact is goed.”
  • “We hebben al langer contact en hebben zo een band opgebouwd. Zij weten mij te vinden en ik hen. Dat vind ik een prettige manier van werken. Er is oprechte interesse.”

Ook een training volgen bij Interlingua?

Wilt u voor uzelf of uw werknemers een talentraining op maat regelen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen met onze accountmanager Bas van Eck via telefoonnummer 088 – 02 88 070 of per mail via info@interlingua.nl.

Of stel uw vraag direct via ons contactformulier.

 

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+