Janet

Trainer Engels

Achtergrond

Ik ben van oorsprong Brits; ik heb mijn Bachelor's opleiding afgerond aan de University of Cambridge, en mijn Master behaald aan de University of Liverpool. Ik woon al dertig jaar in Nederland en ben inmiddels (bijna) tweetalig. Ik heb meer dan vijftien jaar zakelijke  ervaring in het internationale bedrijfsleven (olie, petrochemie en internationale handel) waarbij de  voertaal zowel  Engels als Nederlands was. Daarna heb ik de keuze gemaakt om trainer Engels te worden.

Manier van trainen

Bij het trainen ben ik vooral praktisch ingesteld. Wat heeft mijn cursist in zijn/haar positie nodig? Wat wil hij/zij? Meestal draait het om zelfvertrouwen, spreekvaardigheid en verbeteren of uitbreiden van de woordenschat. Grammatica is vaak minder van belang. Het maken van fouten is helemaal niet erg en hoort bij het leerproces. Ik ben ook een nieuwsgierig mens; ik vind het spannend om in iemand anders keuken te kijken. En ik probeer me altijd in te leven in de wereld van de cursist.

Ervaring

Ik ben op mijn best bij bedrijven, die internationaal Engels gebruiken, of het nou financieel, technisch of commercieel is maakt hierbij niet uit.  Ik geef het liefst les aan de’’ gewone’’ mens, die op zijn manier wil leren en zijn best wil doen.

 Ook interessant voor u:

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes