Hugh

Trainer Engels

Achtergrond

Mijn naam is Hugh Eaglestone en ik beschik over de Britse nationaliteit. Ik heb een uitgebreide zakelijke achtergrond. In Engeland heb ik aantal jaren bij de BBC News Information Service gewerkt. Hierna heb ik een aantal platenwinkels geopend, gespecialiseerd in verschillende genres zoals Jazz, Blues en Klassiek. In het verleden heb ik ook enkele artikelen in populaire Britse tijdschriften gepubliceerd en heb ik als salesmanager gewerkt. Ik woon sinds 20 jaar in Nederland, in Haarlem. Elf jaar geleden ben ik begonnen met het geven van trainingen Business English.

Manier van trainen

Ik maak altijd gebruik van een totaalplan bij een training Engels, waarbij de deelnemer zich naast zijn/haar wekelijkse les wordt gevraagd om zo veel mogelijk te lezen, schrijven en te spreken in het Engels. Deze stimulans is niet alleen om verbetering aan te brengen maar ook om onze deelnemers zich woorden te laten herinneren die hen normaal gesproken ontglippen. Hiermee wordt het zelfvertrouwen bij het spreken goed opgebouwd.

Ervaring

Klanten waar ik trainingen voor verzorg zijn o.a. ABN-AMRO, ING, BAM, ECN, KPN, advocatenkantoren en diverse financiële instellingen. Verder heb ik talloze kleine bedrijven en individuen geholpen: leidinggevenden, managers, secretaresses, monteurs, advocaten, controllers, wetenschappers, zorgmedewerkers,  bankiers, hulpverleners en artsen. Allemaal mensen die het niveau van hun Engels wilden verbeteren. Met veel van deze mensen heb ik nog steeds contact, en sommigen zijn vrienden geworden.

Ook interessant voor u:

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes