Anne-Bauk

Trainer Engels en Nederlands

Achtergrond

Eind jaren tachtig heb ik Engels en Geschiedenis gestudeerd aan de Hogeschool Midden Nederland. Ik ben een near-native speaker English. Het is echt mijn passie om mensen te ontwikkelen en ik ben geïnteresseerd in de diverse methodieken van taalverwerving. Zo volg ik regelmatig workshops en trainingen o.a. op het gebied van Blended Learning, Activerende didactiek en Differentiëren met behulp van opdrachten. Ook heb ik onlangs bij de University of Cambridge (ESOL Examinations) mijn Council of Europe Level B2-certificaat behaald. Naast trainingen Engels geef ik ook trainingen Nederlands als tweede taal (NT2) aan zowel expats als nieuw- en oudkomers. Het gaat vaak om inburgeringcursussen en het behalen van het staatsexamen NT2. Ik heb hiervoor bij de Hogeschool van Amsterdam mijn NT2-certificering behaald.

Manier van trainen

Mensen leren communiceren en zelfvertrouwen geven, is prachtig werk. Op welk niveau dat gebeurt maakt voor mij geen enkel verschil. Mijn sterke punten zijn: geduld, sociaal inzicht, humor, interactief, digitaal en passie voor mijn werk. Ik ontwikkel mijzelf constant en indien nodig volg ik een erkende opleiding om mijn cursisten nog beter van dienst te zijn.

Ervaring

Ik train zeer verschillende mensen, van hoog- tot laagopgeleid en werkzaam in de meest uiteenlopende bedrijven (van Bouw- ICT-, Technisch- tot Farmaceutische bedrijven). Ik krijg dan ook te maken met de meest uiteenlopende vakgebieden, woordenschat en doelstellingen. Mij steeds weer verdiepen in zowel mens als organisatie en gezamenlijk de leerdoelstellingen behalen geeft mij veel voldoening. test

Ook interessant voor u:

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes