Angela

Trainer Engels

Achtergrond

Ik ben opgegroeid op het Engelse platteland in de graafschap van Herefordshire en woon sinds 1986 in Nederland. Mijn studierichting was Beeldende Kunst en in de negentiger jaren ontdekte ik mijn passie voor schrijven en taal. In Nederland heb ik onder andere gewerkt bij Amnesty International en Elsevier Science. Hiernaast gaf ik danslessen en creatieve workshops. In 2004 heb ik mijn CELTA diploma (Cambridge Certificate in English Language Teaching to Adults) in Amsterdam gehaald. Sindsdien geef ik trainingen zakelijk Engels bij verschillende bedrijven. Mijn ervaring in het bedrijfsleven en creativiteit, met name mijn vermogen 'to think on my feet,' komen hierbij uitstekend van pas.

Manier van trainen

Ik geef zowel groeps-, individuele als open trainingen. Mijn lessen zijn heel interactief en ik besteed in mijn trainingen aandacht aan grammatica, uitbreiding van woordenschat, uitspraak en ook de vier skills: speaking, listening, reading and writing komen ruim aan bod. Ik vind het erg belangrijk dat ik mijn cursisten tools geef om ook ná de training hun opgedane kennis in de praktijk te gebruiken en uit te breiden. Naast het serieuze studeren wordt ook gelachen in mijn lessen. Over de opbouw van mijn carrière en een aantal humoristische anekdotes heb ik hier in het Engels over geschreven.

Ervaring

Mijn ruime ervaring en creatieve vaardigheden betekenen dat ik op de leerbehoeften van mijn cursisten kan aansluiten ongeacht hun zakelijke richting. Ik haal regelmatig een klanttevredenheid van 85% en hoger. Ik heb training gegeven aan diverse functiegroepen van postsorteerders tot marketing managers. Bedrijven waar ik getraind heb zijn onder andere: ABN AMRO, Technische Unie, Allen en Overy, PriceWaterhouseCoopers, Ahold, Roche, KPN, PostNL en The Energy Research Centre Netherlands.

Ook interessant voor u:

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes