De trainer aan het woord: Marian

MarianMarian is al meer dan 25 jaar werkzaam als trainer Business English (waarvan 20 jaar voor Interlingua). “Ik ontdekte de Engels taal toen ik bij mijn grootmoeder Amerikaanse familieleden tegenkwam en besloot daarop Engels te gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik heb mij als allrounder ontwikkeld met feeling voor communicatie en een breed inlevingsvermogen op alle niveaus.”

Manier van trainen

“Ik heb een brede belangstelling waardoor ik bij elke nieuwe training mij graag verdiep in de organisatie en de functie van de cursist. Mijn specialisme is het geven van trainingen aan doelgroepen waarvoor veel achtergrondkennis vereist is.” Deze kennis verwerkt Marian in het materiaal en in de oefeningen die ze tijdens de sessies met de deelnemers doet. Ook als het gaat om huiswerkopdrachten probeert ze zoveel mogelijk te werken met relevante artikelen en eigen materiaal van de deelnemers. “Mijn ervaring is dat deelnemers makkelijker en enthousiaster leren als de inhoud bekend en relevant is.”

Ervaring

In de loop van 25 jaar heeft Marian bij alle soorten bedrijven getraind: van financieel (ABN AMRO, PriceWaterhouseCoopers, Equens) tot technisch/ IT (Atos, Friesland Foods, Scania, Moba), academisch/ HBO (Theologische Universiteit Kampen, Hotelschool), energie (Gasunie, Essent), logistiek (Abbott) en non-profit (Belastingdienst).  “Een training die mij altijd bijblijft en die veel achtergrondkennis vereiste was voor grote groep Russische ingenieurs die een managementcursus Westerse Gashandel en techniek gingen doen en het Zakelijk Engels snel en beter moesten beheersen. Het werd een mix van spreken en lezen aangevuld met cultural awareness op academisch niveau met een zeer goed resultaat.”

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+