Maatwerk

Branche- en functiegericht trainen

Interlingua levert altijd maatwerk. Wat ú nodig heeft om effectief te kunnen communiceren in een internationale omgeving, is ons uitgangspunt. Daarnaast bieden wij trainingen die specifiek gericht zijn op uw branche of functie. Omdat de training voor u op maat wordt gemaakt, kunnen wij een optimaal rendement garanderen.

Wij verzorgen al meer dan 45 jaar taaltrainingen, en blinken uit in klantgerichtheid en flexibiliteit. Onze accountmanagers en trainingscoördinatoren denken met u mee, en houden altijd rekening met uw leerwensen en doelstellingen.

Advies op maat

Wij starten het traject met een telefonisch gesprek waarin we uw persoonlijke- of bedrijfsdoelstellingen, de te trainen vaardigheden en gewenste resultaten bespreken. Zo kunnen wij de training precies naar uw wens vormgeven. U ontvangt vervolgens een advies op maat over het inhoudelijke programma, de duur van de training en eventueel de groepssamenstelling.

Na een akkoord op het trainingsvoorstel voert de trainer de intakegesprekken met de deelnemers. De intakes zijn bedoeld om de training zo goed mogelijk af te stemmen op de praktijksituatie. De intake bestaat uit een mondeling en indien van toepassing een schriftelijk gedeelte. Het uitgangspunt bij een groepstraject is om groepen met een gelijk aanvangsniveau en gelijke doelstellingen samen te stellen.

Traint u individueel? Dan volgt ons advies nadat een van onze trainers uw niveau en leerdoelen in kaart heeft gebracht.

Individueel, in een groep, of open trainingen

Wanneer u een taaltraining gaat volgen, is het belangrijk dat deze zo optimaal mogelijk bij uw leerdoelen aansluit. U wilt immers zoveel mogelijk uit de taaltraining halen en in uw werkpraktijk toepassen. Graag helpt onze trainingsadviseur u bij het maken van de juiste keuze.

U kunt de trainingsvorm kiezen die het beste bij uw doelstellingen past: een groepstraining, een individuele training, of in sommige gevallen een open training. Ook kunt u aangeven of u de training incompany wilt volgen, of op één van onze trainingslocaties.

Wilt u een training voor uw afdeling of organisatie organiseren? Dan maken wij graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak met u. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van uw doelstellingen, zodat we u een passend advies kunnen geven.

Ervaren en deskundige trainers

Onze trainers zijn (near)native speakers met jarenlange (internationale) ervaring in diverse branches en met diverse functiegroepen. Daarnaast hebben ze ruime ervaring in het verzorgen van taaltrainingen. In een persoonlijk gesprek met u inventariseren wij uw wensen, waarna wij de meest geschikte trainer en taaltraining voor u selecteren.

Contact

Voor meer informatie, een persoonlijk advies of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze accountmanager Bas van Eck via 088 – 02 88 070 of door een e-mail te sturen naar info@interlingua.nl.