Nieuwe service: Personal coaching

CoachingPer 1 mei hebben wij onze dienstverlening verder uitgebreid met Personal coaching. Met deze nieuwe service ontvangt u een extra uur ondersteuning van uw trainer buiten uw lessen om. U kunt zelf aangeven wanneer en waarbij u extra hulp nodig heeft. Zo kunnen wij u nog meer persoonlijke sturing geven.

Wat houdt Personal Coaching in?

Personal coaching is een extra service die wij aanbieden aan iedereen die bij ons een training volgt. Per cursist is er eenmalig één uur beschikbaar. U kunt een-op-een vragen stellen aan de trainer of bijvoorbeeld samen door een werkdocument lopen. Ook kunt u deze tijd gebruiken om de sheets van een presentatie te bespreken of aantekeningen van een vergadering door te nemen. Kortom, dit uur Personal coaching is breed inzetbaar. Coaching is niet bedoeld voor het laten nakijken of corrigeren van documenten. Het is een extra contactmoment met de trainer, waarin u één op één inhoudelijke vragen kunt stellen.

Wat zijn de spelregels?

  • U kunt Personal coaching tijdens het gehele trainingstraject inzetten. De coaching dient plaats te vinden tussen de eerste en laatste les.
  • Personal coaching vindt telefonisch, per Skype of via de chat in ons online platform plaats.
  • Wilt u de afspraakverschuiven, dan gelden de algemene voorwaarden.
  • Het coachingsuur is niet overdraagbaar.

Vragen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via 088 – 02 88 000 of per mail via info@interlingua.nl.

U kunt ook hier direct uw vraag stellen via ons contactformulier.

 

^

taal- en cultuurtrainer voor zakelijk succes
Welkom! Per 1 oktober 2020 gaat Interlingua door als Language Partners.
Klik om door te gaan naar de website van Language Partners.
Doorgaan
+